Betaalbaar advies van een professional, op afroep

Vraagbaak / Abonnement

Geen behoefte aan een vaste HR-Adviseur of interim personeelsfunctionaris, maar wel af en toe een deskundige willen raadplegen zonder dat gelijk de meter gaat lopen?

 

Dan is een abonnement wellicht een interessante oplossing. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld:

  • al uw vragen kwijt over een vraagstuk op personeel en organisatiegebied, over arbeidsrecht, ziekte- en re-integratie, ontslag, reorganisatie, beoordelingen, etc;
  • Een of meerdere selectiegesprekken uitbesteden, individuele verzuimbegeleiding of coaching;
  • Een expert inschakelen voor het schrijven van een reglement, handboek of voor uitstippelen van hr-beleid.

Het aangaan van een samenwerking voor de langere termijn heeft als voordelen dat we elkaar goed leren kennen, zodat de adviezen nòg beter aansluiten bij de organisatie en de mensen en de kosten zo laag mogelijk blijven.

 

Een abonnement werkt flexibel en snel: contact met een vertrouwde expert wanneer dat nodig is en tegen een zeer voordelige prijs. Al voor € 95 per maand en een uurtarief van € 75 heb je altijd een vraagbaak voorhanden.

 

Net iets meer werk? Dan is het misschien handig om, voor een bepaalde periode, een dag(deel) per week of maand af te spreken. Uiteraard ook weer tegen een scherp tarief.

Artikelen:

Ontslagen! Wat nu?

Helaas zijn ontslagen van alle tijden. Maar dan ben je ineens zelf aan de beurt. Schrik! Een compleet nieuwe ervaring. En geen prettige. Hoe ga je er mee om en hoe pak je de draad weer op?

Lees verder »